Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples bästa och sämsta Macar dom senaste 25 åren

ComputerWorld har listat Apple bästa Macar under dom senaste 25 åren och det var kul att se ett antal gamla godingar på topplistan. Självklart hittar vi den första Macen och den första Powerbook modellen liksom den första iMac på listan. Även den supersnygga (än idag) svarta Powerbook WallStreet som kom 1998.

PC World har satt ihop en topplista över dom allra sämsta Macarna någonsin och där hittar vi bland annat 20th Anniversary Mac vilket jag absolut inte håller med om! Skulle gärna köpa en sån idag!

Här hittar du topplistorna:
ComputerWorld: The top 10 standout Macs of the past 25 years

PC World har listan över dom sex sämsta Apple produkterna någonsin

Diskutera: Vilka Macar som du ägt var bäst och/eller sämst?

Kommentarer
118 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.