Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Anmälan testpilot

99mac kommer att utföra tester av nya och spännande produkter. Ibland behöver vi få feedback ifrån medlemmar och/eller specialister inom olika områden.

Vad kommer vi testa?
Vi kommer att testa allt ifrån dom senaste Apple datorerna och tillbehör till programvara, digitalkameror, bildskärmar, diskar, uppgraderingskort osv. Vi samarbetar med distributörer och återförsäljare som vill ha nya produkter testade av profesionella användare.

Vill du bli testpilot?
Att vara testpilot innebär att vi skickar en eller flera produkter till dig. Under testperioden vill vi att du utvärderar produkten på samma sätt som du skulle använda en likvärdig produkt professionellt och/eller privat.

Naturligtvis har alla olika bakgrund och olika utrustning att jämföra med och därför är det bra om vi i förväg kan få veta lite mer om dig.

Du får tyvärr inte behålla produkterna som testas, det skulle kunna påverka testinnehållet.

Anmälan testpilot
Skriv några rader om dig själv, berätta vilka egenskaper som gör att du passar som testpilot, var du bor i landet och vilka produkter du främst vill testa.

[ 24 Oktober 2002, 23:22: Meddelandet ändrat av: Martin Björnström ]

Kommentarer
38 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.