Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: Apple Thunderbolt Display

Vi tittar närmare på Apple Thunderbolt Display 27".

Allt började med att en skärm från en PC-tillverkare som användes till en MacBook Air gick och dog. Jag tänkte då ersätta den med ytterligare en Apple Cinema LED Display 24" från t.ex. Blocket för jag var så nöjd med den redan befintliga som användes till MacBook Pro.

Men efter att ha kollat av begagnatmarknaden så tyckte jag det var lite väl höga priser samt att Apple vid den tidpunkten inte hade fixat problemet med Thunderbolt Macar och flimmret som i vissa fall kunde uppstå med 24" LED Display (Nu har Apple äntligen släppt en uppdaterad firmware till 24". Dock måste den uppdateras manuellt, det går inte via Äpplet).

Så istället för att köpa grisen i säcken flyttade jag min 24" så den ersatte den trasiga skärmen och beställde en 27" Thunderbolt Display från apple.se. Leveransbeskedet i orderbekräftelse sa 7 dagar, vilket skulle bli en torsdag. Men redan på måndagen ringde TNT på dörren med min nya skärm. Priset från apple.se ligger på 9495kr med gratis frakt och studenter får ca 1000kr rabatt på det priset.

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.