Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple och Nike inleder ett samarbete

Det rykte som dök upp för ett par dagar sedan på internet om att Apple och Nike skulle inleda ett samarbete visade sig vara sant.

Nike kommer i framtiden att ha en del skor som heter Nike+ i utbudet, och det är ett par av dessa skor man behöver ha om man vill använda sin iPod för att hålla koll på diverse saker som distans och tid vid löpning. Det behövs även ett kit som Apple kommer börja sälja inom kort. I Nike+ iPod Sport Kit som det heter medföljer sensorn och mottagaren som man pluggar in i sin iPod.

I en kommande version av iTunes ska man även kunna ladda ner podcasts med tips om träning och även kunna köpa musik ifrån en avdelning speciellt anpassad för Apple+Nike samarbetet. Via Nikes hemsida kan man också lägga upp sina träningspass och föra dagbok över träningen.

Låter det krångligt? Filmen som finns på http://www.nike.com/nikeplus/ visar på ett snyggt sätt hur allt fungerar.

http://www.apple.com/ipod/nike/

Kommentarer
25 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.