Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Manusförfattare avslöjar mer ur filmen om Jobs

Manusförfattaren till den kommande filmen om Steve Jobs har nu berättat mer om hur filmen kommer att byggas upp och hur han tänkt att filmen ska sluta.

Den kände manusförfattaren Aaron Sorkin är mannen som inte bara skrivit manus för filmer som The Social Network, som handlade om de tidiga dagarna på Facebook, utan också skapat tv-serien The West Wing. Han står också bakom manus till filmen om Steve Jobs liv som produceras av filmbolaget Sony Pictures.

Sorkin avslöjade i en intervju att filmen kommer att bestå av tre scener om 30 minuter vardera som visar Steve Jobs agerande bakom kulisserna inför lanseringen av Macintosh, Next Cube och iPod. Andra personer som Phil Schiller och Scott Forstall kommer också att spelas av skådespelare och på så sätt planerar Aaron Sorkin att visa hur samarbetet med Steve Jobs kollegor såg ut.

Sorkin avslöjade också att han hoppas att filmen kan avslutas med Apples legendariska reklamfilm Here's to the crazy ones (se nedan) som blev det första stora steget tillbaka till framgång för Apple.

Sorkins manus baseras på Walter Isaacsons biografi om Steve Jobs som bär huvudpersonens namn.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.