Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple fokuserar på Safari, Airplay och Airport i OS X 10.8.3

En ny betaversion av OS X 10.8.3 har släppts till registrerade utvecklare. Apple har lagt störst fokus på områden som Airplay, Airport, Game Center och Safari.

Väntan på att OS X 10.8.3 ska släppas tycks bli en aning längre än förväntat. Redan i mitten på november släpptes en ny betaversion av OS X Server men Apple tycks ha svårt att få fason på OS X Mountain Lion version 10.8.3.

I den senaste betaversionen av OS X 10.8.3, som fått versionsnumret 12D38, har Apple valt att fokusera på Airplay, Airport, Game Center, grafikkortsdrivrutiner och webbläsaren Safari. Samtidigt varnar Apple för buggar som att vissa Macbook-modeller från 2011 kan misslyckas med att hitta externa skärmar, skärmdelning via VNC kan misslyckas om man försöker styra mac-datorer utan inkopplade skärmar, och att om en mac väcks från vila kan delar av bakgrundsinnehållet på skärmen ritas upp i svart.

Med andra ord, inte en betaversion man vill köra till vardags, varför den som vanligt endast rekommenderas för registrerade utvecklare.

Den nya betaversionen finns att ladda ner från Apple Developer Connection.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.