Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify uppdateras för IOS

En ny uppdatering från Spotify har landat i App Store. Appen har fått ett nytt gränssnitt och några buggfixar.

Det finns en uppdatering till #Spotify i App Store idag. Bland nyheterna finns ett helt nytt gränssnitt med en ny sidomeny för navigering. Den hittas genom att svepa med fingret från vänster till höger eller genom att klicka på en ikon.

Spotify hälsar till dem som läser ändringsloggar.

Det finns numera en "Spelas nu"-rad. I botten av appen ser användarna vad som spelas just nu. För att byta spår kan man svepa längs raden. Genom att klicka på raden får man upp mer information om spåret. Genom att klicka på bilden av albumet kan man använda Airplay och sätta på och av funktionerna för att blanda och upprepa spår.

Det finns en ny meny för musikspår också. Genom att klicka på ikonen med tre punkter kommer användaren till en omdesignad meny.

Till vänster: den nya menyn man hittar genom att svepa med fingret eller trycka på ikonen med de tre horisontella strecken. Till höger: Den nya menyn för musikspår.

Bland buggfixarna nämns att notisen om att spåret bara är tillgängligt online som ibland dök upp när man startar appen eller varit nedkopplad ett tag försvunnit. Låsskärmen visar numera alltid rätt spår och funktionen för att blanda spår stänger av sig efter att man använt den på ett album eller en spellista.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.