Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nyheter från WWDC

IOS 7 med helt ny design

Apple har visat upp IOS 7 med en design som är skiljer sig märkbart från tidigare versioner av operativsystemet och det släpps till hösten.

Efter en vår av snack om platt design och Jony Ives inverkan på nästa version av IOS avslöjades ikväll för första gången resultatet, och det till stående ovationer från en imponerad publik vid keynoten på WWDC.

IOS har i sin sjunde version fått en helt ny design, den största förändringen någonsin för operativsystemet. Borsta är övertydliga knappar och verklighetsliknande detaljer. Det är platt, ljust, tunt och enkelt, men samtidigt färgglatt och funktionsrikt.

Under keynoten visade en video där Jony Ive beskrev hur Apple jobbat med det nya gränssnittet. Från övergripande grepp som färgplatt till detaljer i typografi har Apple gjort om IOS för att det inte ska vara ivägen och samtidigt vara nydanande. Nedan finns några exempel från videon, hela videon finns på Apples IOS 7-sida.

IOS 7 finns i betaversion till utvecklare men det dröjer till hösten innan det släpps. Det kommer att fungera på Iphone 4 och senare, Ipad 2 och senare, Ipad Mini samt femte generationens Ipod Touch.

Kommentarer
326 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.