Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV får apparna Quello och Crunchyroll

Apple släpper nya appar för Apple TV. Det är främst amerikanska användare som får ta del av nyheterna, men två av apparna finns också i Sverige.

#Apple TV-användare är inte bortskämda med samma stora app-utbud som finns till andra IOS-enheter, utan har fått vänta på att Apple ska introducera nyheter. Netflix var en av de senaste apparna som lanserades, men nu är det dags igen för fem nya appar. Tyvärr fungerar bara de två sista också i Sverige.

HBO GO: Användare av tjänsten får obegränsad tillgång till HBO-innehåll (endast USA).

Watch ESPN: Live-tillgång till ESPN, ESPN 2, ESPNU, ESPN 3 och ESPN Buzzer Beater/Goal line, gäller prenumeranter hos utvalda kabel-tv leverantörer (endast USA).

SKy News: Nyheter dygnet runt till användare i USA, Storbritannien och Irland.

Quello: erbjuder konserter och musikdokumentärer. Tjänsten testas gratis i en vecka och kostar sedan 38 kronor per påbörjad månad.

Crunchyroll: Den globala videotjänsten för japansk anime. En timme efter att avsnitten sänts i Japan finns de via tjänsten.

Apple skriver i pressmeddelandet att Itunes-användare har laddat ned fler än en miljard tv-serieavsnitt och 380 miljoner filmer från Itunes så här långt. Användarna köper över 800 000 tv-serieavsnitt och 350 000 filmer per dag.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.