Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykten

Bilder påstås visa baksida av Apples kommande enklare Iphone-modell

Nya bilder visar en baksida av plast som ställer väl överens med tidigare rykten om en enklare, billigare modell av Iphone.

Under året har det kommit allt fler rykten som pekar på att Apple kommer att lansera en helt ny Iphone-modell i år vid sidan av vanliga Iphone. Denna modell ska vara enklare med bland annat skal i plast istället för metall och kommer att komma i flera olika färger. Priset ska vara lägre än vanliga Iphone.

Nu har franska Nowhereelse grävt fram bilder från kinesiska forum på vad som sägs vara baksidan av denna nya enklare Iphone-modell. Precis som ryktena tidigare pekat på är det flera olika färger och baksidans utseende stämmer även överens med dessa rykten.

Denna modell har ibland kallas för en "lågpris-Iphone" men det är troligen ett missvisande namn då Apple inte brukar producera produkter för lågprissegmentet av marknader. Däremot är det troligt denna nya modell har ett lägre pris än toppmodellen som är rätt kostsam, speciellt för marknader i länder där inkomsterna är lägre än i västvärlden.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.