Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kjell & Company utser Sveriges tekniknörd

Alexander Lagerström tog hem segern i Kjellkampen och vinner titeln Sveriges tekniknörd 2013. Över en miljon frågor besvarades av de 45 000 deltagarna under tävlingens gång.

Elektronikkedjan Kjell & Company har en frågesport på nätet som de kallar för Kjellkampen där vinnaren utses till Sveriges tekniknörd. Tävlingen är nu avgjord för 2013 och företaget meddelar att över en miljon frågor har besvarats av 45 000 deltagare. Mikael Dahnelius, vd, säger i ett uttalande:

"Det är fantastiskt kul att se ett så stort intresse. Antalet tävlande har överträffat våra förväntningar, samtidigt som vi är riktigt glada att se ett så stort engagemang hos deltagarna. Många har spelat vecka efter vecka för att vässa sina resultat. Och nivån har varit hög."

Finalen avgjordes på köpcentret Emporia i Malmö, där också Sveriges andra Apple Store öppnade i december förra året. Henrik Nordström, Alexander Lagerström, Joel Lundberg och Peter Mrazek tog sig till finalen som avgjordes live. Det blev Alexander Lagerström, 21 år, från Linköping som tog hem segern. Förutom titeln Sveriges tekniknörd 2013 fick han ett presentkort på 5 000 kronor och en resa för två till teknikmässan IFA i Berlin, Tyskland.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.