Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google arbetar på smart klocka

Samsung lanserar sin smarta klocka inom kort och ryktena om Apples Iwatch florerar än. Nu visar det sig att också Google under en längre tid arbetat på en klocka.

Smarta klockor verkligen onekligen vara här för att stanna. Samsung visar upp sin #Galaxy Gear för världen den 4 september och Apple sägs ha sin #Iwatch klar under 2014. Enligt Gigaom arbetar också Google i hemlighet på en #smart klocka sedan ett bra tag tillbaka.

Wimm Labs släppte den smarta klockan Wimm One för nästan två år sedan. Klockan hade en egen app-butik med olika urtavlor, en Facebook-app, en stegräknare och små spel. Efter några månader stängde företaget ned i stort sett hela verksamheten och lämnade följande meddelande på sin webbplats:

"Under sommaren 2012 ingick Wimm Labs i ett exklusivt konfidentiellt avtal kring vår teknik och slutade sälja förhandsvisningskit till utvecklare."

Tekniksajten Gigaom rapporterar nu att det här berodde på att Google köpt företaget och slagit ihop det med sin Android-avdelning. Sedan köpet har arbetat med att i tysthet ta fram en smart klocka pågått.

Investeringsbanken Woodside Capital Partners hjälpte till att genomföra köpet och la ut en bild på sin webbplats som avslöjade affären. Flera Wimm-anställda har också uppdaterat sina Linkedin-profiler med sin nya arbetsgivare.

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.