Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone presenterar en ny mindre Jambox

Jambox kommer nu i en ny slimmad variant som fått namnet Mini Jambox. Även om storleken blivit mindre är funktionerna samma, en Bluetooth-högtalare med uppladdningsbart batteri.

Jawbones Jambox blev en succé när den lanserades 2010. Förra året kom ett större syskon, Big Jambox och i år kompletterar företaget serien med nya #Mini Jambox. Som namnet antyder är den mindre än sina syskon, måtten är 154 x 24,5 x 58 millimeter och väger 255 gram.

De tidigare Jambox-enheterna lanserades med relativt höga prislappar och detsamma gäller Mini Jambox. #Jawbone har satt priset till 179,99 dollar, motsvarande 1 200 kronor, på sin webbplats vilket är samma som de tar för Jambox.

Mini Jambox är en Bluetooth-högtalare med mikrofon och uppladdningsbart batteri. Den ska klara att spela upp musik i upp till tio timmar. Det finns en kompletterande app för både IOS och Android som erbjuder inställningsmöjligheter och samlar användarens spellistor från Itunes, Rdio och Spotify.

Högtalaren börjar säljas senare i september och kommer i flera färger, lila, röd, mörkgrå, silver, blå, turkos, grön, orange och gul.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.