Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

koncept

Nissan visar biometrisk smart klocka

UPPDATERAD. Biltillverkaren Nissan är senast i raden av tillverkare som satsar på en smart klocka. Konceptet heter Nismo Watch och är tänkt att komplementera Nissans sportbilar.

Biltillverkaren Nissans Nismo Labs har tagit fram ett läckert koncept av en smart klocka som ska fungera tillsammans med företagets sportbilar via Bluetooth Low Energy. Konceptet kommer att visas upp i företagets monter under Frankfurt Motor Show. Klockan ger föraren information om medelhastighet, bränslekonsumtion, fordonstelematik och prestanda samt meddelanden om underhåll från Nissan.

Bild: Nissan

#Nismo Watch har också en inbyggd pulsmätare som hänger ihop med mätare av hastighet och g-krafter. Nismo Lab samlar in massor av mätdata från Nissans raceförare, och tanken är att klockan ska erbjuda en liknande upplevelse för motorentusiaster.

Nissan berättar i videoklippet nedan att klockan har sju dagars batteritid, tre färger och säger att förpackningen görs av gummi från använda däck från tävlingar. Om Nismo Watch faktiskt kommer att produceras återstår att se.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.