Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 7 släpps den 18 september

Om lite drygt en vecka, onsdagen den 18 september kommer IOS 7 att släppas som en gratis uppdatering för både Iphone och Ipad.

Tisdagskvällens Apple-event började med en inledning av Tim Cook som bland annat berättade att Apple nästa månad kommer att nå 700 miljoner sålda IOS-enheter.

Därefter följde information om #IOS 7 från Craig Federighi. Efter en genomgång som upprepade de sedan tidigare kända nyheterna i IOS avslöjades datumet då det släpps. Det blir som väntat onsdag 18 september.

Uppdateringen till IOS 7 är gratis och kommer att fungera på Iphone 4 och nyare modeller, Ipad 2 och nyare modeller, Ipad mini samt femte generationens Ipod Touch. Inför kvällens event spekulerades det i att Ipad skulle få IOS 7 senare, men så blev det alltså inte.

Kommentarer
526 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.