Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digital Inn köper Humac kedjan

Uppstickaren Digital Inn köper Humac kedjan och blir en av landets största Appleåterförsäljare med butiker i Stockholm, Uppsala, Linköping och Örebro. Fler butiker är att vänta avslöjar VD Piotr Fernandez.

Många 99mac-medlemmar känner säkert igen Digital Inn som företaget bakom vår medlemsshop som lanserades i December 2009. Vi ringde till Piotr för en kort intervju:

99mac: Nystart 2008, Årets Apple återförsäljare 2009 och 2010 landets största återförsäljare räknat i antalet butiker - hur känns det?

- Det känns bra! Vi hade ambitionen att tillhöra en av dom större återförsäljarna i Sverige redan när vi startade så egentligen följer vi vår plan även om det förstås känns jättekul nu när vi tagit över dom svenska Humacbutikerna. Vi har tittat på olika möjligheter att komma in på Stockholmsmarknaden och vi älskar butiken i Västermalmsgallerian som både är snygg och ligger bra till.

Uppsalabutiken vänder sig främst mot företagskunder och skolförsäljning - något som vi kommer satsa rejält på framöver.

99mac: Berätta mer om köpet - vad innebär det för butikerna och anställda?

Humacbutikerna byter namn till Digital Inn inom två månader och personalen kommer vara densamma framöver. Sen på sikt får vi se hur konceptet utvecklas

99mac: Hur ser framtidsplanerna ut? Fler butiker att vänta?

Vi öppnar butik i Eskilstuna i Maj-Juni och tittar på fler möjligheter men inget är bestämt ännu.

Vad innebär det här för 99mac medlemsshoppen?

Inom kort kommer 99mac medlemmarna kunna handla till medlemspriser online och hämta direkt i våra butiker även i Stockholm och Uppsala.

99mac tackar för intervjun och önskar lycka till!

Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.