Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store listade 4K-skärm från Sharp

En 4K-skärm från Sharp dök upp på flera av Apples europeiska webbutiker före helgen, men togs bort igen. Troligtvis planerar Apple att sälja skärmarna som ett alternativ till Mac Pro-köpare.

Någon gång under december månad kommer Apple att börja sälja en ny generation #Mac Pro. Den är kapabel till att driva upp till tre 4K-skärmar, medan de nyaste modellerna av Macbook Pro med Retinaskärm klarar av att driva en ensam 4K-skärm. Det går rykten om att Apple arbetar på en egen 4K-skärm, men tills den är färdig verkar det som att företaget kommer att erbjuda ett alternativ från Sharp.

I fredags dök det upp en #4K-skärm från skärmtillverkaren i Apples nätbutiker i Europa. Skärmen är 32-tum och har en upplösning på 3840 x 2160 pixel med en prislapp på 3 499 pund i Apples brittiska nätbutik, motsvarande 37 000 svenska kronor. Fler tillverkare erbjuder skärmar med Sharp:s IGZO-panel. Dell ska börja sälja sin Ultrasharp 32 nu under årets slut och Asus har sin PQ321, också den på 32-tum.

Kort efter att rapporter om skärmen dök upp tog Apple bort skärmen ur butikerna igen. Antingen betyder det att Apple snart är redo med sin egen skärm, men kanske mer troligt betyder det att någon råkade publicera den för tidigt. I så fall återkommer den samtidigt med Mac Pro.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.