Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple erbjuder lösning för trilskande mail

Det inbyggda mailprogrammet i Mavericks har brottats med en del problem. Nu beskriver Apple en lösning på ett av de vanligaste problemen.

Många användare har säkert upplevt att mailklienten i OS X #Mavericks inte alltid fungerar toppen med vissa webmail-konton. Bland annat finns en bugg som gör att nya mail inte syns förrän programmet startas om. Förhoppningsvis är detta något som kommer att åtgärdas i nästa uppdatering av systemet, men tills vidare har Apple lagt upp en lösning på sin supportsida.

Problemet löses genom att man tvingar Mail att återansluta till mailservern. I menyn under Brevlåda väljer man Koppla ned alla konton, för att därefter välja Koppla upp alla konton. Då tvingas Mail att återansluta till servern och e-posten ramlar in.
Det går även att lägga in en genväg för detta i verktygsfältet genom att under Innehåll välja Anpassa verktygsfältet och sedan dra den blixtliknande ikonen för Koppla ned alla konton till verktygsfältet.

Även om detta inte är den smidigaste av lösningar går det åtminstone lite snabbare än att starta om hela mailprogrammet. I den fjärde betaversionen av OS X 10.9.2 som skickades till utvecklare den 30 januari ombads dessa att fokusera på bland annat problem med mailklienten, så det verkar troligt att nästa version av systemet kommer lösa dessa bekymmer.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.