Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HTC lanserar nästa flaggskeppsmobil i mars

Tillverkaren HTC skickar ut pressinbjudningar till ett evenemang i mars där de lovar att lansera sin flaggskeppsmobil för 2014.

Apples Iphone 5S får snart nya fräscha konkurrenter. Nästa vecka är det dags för Mobile World Congress i Barcelona där flera tillverkare kommer att visa upp sina nyheter för året. Apples största konkurrent Samsung inleder veckan med ett evenemang där de förväntas lansera sin nya toppmobil Galaxy S5.

Taiwanesiska HTC står bakom den väldigt populära Androidluren #HTC One och även de har en ny modell på gång. De bjuder in till ett evenemang där de ska presenter sitt "primära flaggskepp för 2014", men förvånande nog ligger det en månad framåt i tiden.

Pressinbjudningarna gäller den 25 mars i år och två evenemang kommer att äga rum samtidigt i London respektive New York. HTC One presenterades på liknande sätt i februari förra året.

Ersättaren till #HTC One har kodnamnet M8, men ryktas behålla samma namn som föregångaren. Telefonen kommer troligtvis att släppas med företagets egenutvecklade gränssnitt för Android, HTC Sense, och ryktas få en något större skärm än föregångaren. En annan läcka säger att telefonen kommer utrustas med dubbla kamerasensorer för bättre fokus, skärpedjup och bildkvalitet.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.