Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Betaversion av 10.9.3 ger bättre 4K-stöd

Apple ligger inte på latsidan med OS X. Tätt efter 10.9.2 har den första betaversionen av nästa uppdatering nu skickats ut.

Den senaste uppdateringen till OS X Mavericks, 10.9.2, släpptes till allmänheten för bara några dagar sedan. Men Apple har redan skickat ut en första betaversion av 10.9.3 till utvecklare.

Apple har inte uppgivit några nya funktioner i den nya versionen, men enligt 9to5mac innehåller den bättre stöd för 4K-skärmar. De som har en 4K-skärm ansluten till sin Mac kan nu välja att ställa in systemet att köras med "dubbla" pixlar. Detta innebär att varje grafikelement visas i högre upplösning vilket ger skarpare bild.

Användare rapporterar också att uppdateringen gjort att MacBook Pro Retina-modeller från sent 2013 nu kan driva 4K-skärmar med uppdateringsfrekvensen 60 hertz. Tidigare har detta bara varit möjligt från något av Microsofts operativsystem Windows.

Att den kommande uppdateringen utökar stödet för 4K-skärmar kan tyda på att Apple förbereder lansering av en egen 4K-skärm, något som det ryktats om. Naturligtvis kan det också helt enkelt innebära att företaget vill göra OS X mer kompatibelt med de 4K-skärmar som redan finns på marknaden, och som blir allt vanligare.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.