Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Leonardo DiCaprio kan spela Steve Jobs

Nya rykten om den kommande Steve Jobs-filmen gör gällande att Leonardo DiCaprio är påtänkt för rollen som Jobs. Regissör kan bli Danny Boyle.

Nyligen avböjde David Fincher att regissera den kommande filmen om Steve Jobs med manus av Aaron Sorkin. Nu avslöjar The Hollywood Reporter att filmbolaget Sony närmat sig Danny Boyle om att regissera filmen istället. Boyle har regisserat filmer som 28 dagar senare, Trainspotting och den åttafaldigt Oscarsbelönade Slumdog Millionaire.

Danny Boyle ska också ha inlett diskussioner med Leonardo DiCaprio om att spela huvudrollen som Steve Jobs. Boyle och DiCaprio har tidigare arbetat tillsammans i filmen The Beach från 2000. Inga avtal eller överenskommelser är dock klara, varken med Danny Boyle eller Leonardo DiCaprio.

Manusförfattaren Aaron Sorkin uttalade sig nyligen om den kommande filmen när han talade under filmfestivalen i Tribeca. Han ville inte kommentera ryktena om Boyle som regissör, men sade att filmen inte kommer att vara någon biografi. Sorkin sade till Mashable:

"Det är inte en biografi; det är inte historien om Steve Jobs – det är något helt annat än det. Han är en fascinerande person – både hjälte och antihjälte."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.