Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lunecase visar notiser på baksidan av Iphone

Skalet Lunecase visar notiser för inkommande samtal och sms på baksidan av Iphone och nyttjar de elektromagnetiska vågorna från enheten för att driva LED‑lamporna.

Iphone-användare får notiser om olika saker på skärmen som lyser upp för en stund. Det går också att få blixten på baksidan att blinka, en inställning som ligger bland de inbyggda hjälpmedel som kommer med IOS.

På projektsajten Kickstarter finns ett fodral som vill ge användarna notiser på baksidan av telefonen utan att använda batteriet i Iphone för att göra det. Lunecase nyttjar istället elektromagnetiska vågor som kommer från Iphone för att driva lamporna i skalet. Enligt tillverkarna visas notiserna på baksidan snabbare än de dyker upp på skärmen.

Projektet pågår fram till den 5 juni, men skaparna av Lunecase har fått in mer än de 50 000 dollar som efterfrågats. De första skalen kommer att levereras i augusti i år och kommer i färgerna vitt eller svart. När skalet senare dyker upp i handeln förväntas det kosta 50 dollar, motsvarande 328 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.