Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC bjuder inte på någon ny Apple TV

Enligt nya uppgifter kommer det inte att presenteras någon ny generation av Apple TV under WWDC. Apples omtalade Iwatch får också vänta till senare.

Med cirka en månad kvar till Apples utvecklarkonferens #WWDC är förväntningarna högt skruvade på vad det ska presenteras för nya produkter. Enligt Recode som citerar källor bekanta med Apples planer kommer det dock inte att pratas om en ny #Apple TV.

John Paczkowski som skrivit artikeln har tidigare visat sig ha mycket tillförlitliga källor vad gäller Apples produktplaner. Enligt honom kommer inte heller någon Iwatch att presenteras under konferensen. 99mac har tidigare rapporterat att Iwatch tros lanseras under årets tredje kvartal.

Apples ursprungliga plan att släppa en ny version av Apple TV under första halvan av 2014, men den har blivit senarelagd av okända anledningar, enligt 9to5mac. Arbetet fortsätter dock med både ny hårdvara och en ny version av den IOS-baserade mjukvaran med ett nytt användargränssnitt.

Tidigare rykten har gjort gällande att nästa Apple TV kan utrustas med en egen App Store och stöd för hårdvarukontroller för spel. Apple har enligt uppgift lyft personal från andra grupper och projekt för att slutföra arbetet med Apple TV. Till skillnad från tidigare när produkten beskrivits som en "hobby" har den lilla svarta lådan nu hög prioritet hos Apple.

Utvecklarkonferensen kommer att lägga fokus på nästa version av OS X, som 99mac tidigare kunnat rapportera. Apple förväntas också visa upp IOS 8, nästa stora version av deras mobila operativsystem.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.