Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så blir batteritiden i Apple Watch

Nu går Apple igenom hur batteritiden blir för Apple Watch i lite mer detalj än vad de gjorde under måndagens evenemang.

Under måndagens event presenterade Apple äntligen lite mer information om deras mycket omtalade smarta klocka #Apple Watch så som priser och när den kommer att gå att köpa. På deras webbplats går de nu igenom batteritiden med fler detaljer.

Under eventet sa Tim Cook att klockan har batteri som räcker hela dagen för de flesta personer och preciserade tiden till upp till 18 timmar. På webbplatsen listar de nu fler detaljer så som att den större modellen generellt har längre batteritid än den mindre.

Det tar 1,5 timme att ladda den mindre klockan till 80 procent och ytterligare en timme för att få full laddning. Tiderna gäller för den medföljande magnetiska Apple-laddaren.

Apple Watch 38 mm-modellen

Batteritid

upp till 18 h

Taltid

upp till 3 h

Ljuduppspelning

upp till 6,5 h

Visa tid

upp till 48 h

Träning

upp till 7 h

Energisparläge

upp till 72 h

Apple har Läs även "Så mycket kostar Apple Watch" kommit fram till batteritiden "upp till 18 timmar" för den mindre modellen och det inkluderar att kolla vad klockan är 90 gånger, 90 notiser, 45 minuter app-användning och ett 30-minuters träningspass med musik från klockan via Bluetooth.

Musikuppspelning

Klockan klarar att spela musik i upp till 6,5 timmar via Bluetooth och om den bara används för att visa tiden klarar den sig upp till 48 timmar, då inräknat att användaren kollar klockan fem gånger per timme.

Det går att prata i telefon via klockan och gör man det kontinuerligt räcker batteriet i upp till tre timmar för den lilla modellen.

Träning

Ni som tänkt träna med Apple Watch likt Apple-vännen Christy Turlington Burns som fick berätta om sina maratonlöpningar med klockan på scenen under Apple-eventet, kan se fram emot upp till sju timmars batteritid med aktiverad pulsmätare.

När batteriet börjar få slut på laddning går klockan automatiskt ner i ett energisparläge och kan då visa användaren vad klockan är i upp till 72 timmar.

Kommentarer
36 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.