Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google börjar med gratis musik

Google tar upp kampen med Spotify och försöker locka användare med en gratisversion av sin tjänst Google Play Music.

Alternativen för att lyssna på strömmad musik blir bara fler och fler. Tidigare i år lanserade Jay-Z tjänsten #Tidal och Apple släpper inom kort den nya tjänsten #Apple Music. I Sverige är #Spotify störst på marknaden med sina gratis- och ett betalabonnemang, men finns också på flera andra marknader så som USA.

Nu tar Google upp kampen med den svenska tjänsten och släpper en gratisversion av #Google Play Music. Sedan tidigare finns den tillgänglig utan reklam för 99 kronor per månad, men nu kommer också en reklamfinansierad version.

Gratisanvändarna kommer inte att ha full tillgång till musikbiblioteket utan kommer att kunna använda färdiga spellistor från Googles tjänst Songza. Spellistorna har teman för exempelvis bilkörning eller träning. Användare kan också söka på en artist, låt eller album och skapa en radiostation med liknade musik.

Gratisversionen lanseras först i USA där den finns att testa via webben redan nu. Nästa vecka får IOS- och Android-användare chansen att testa.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.