Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dalrymple har fått nog av Apple Music

Bloggaren Jim Dalrymple brukar gilla Apples produkter, men har inte haft någon bra upplevelse av den nya musiktjänsten Apple Music.

Apples nya musiktjänst har varit en blandad upplevelse och en av de som upplevt många problem med tjänsten är den kände bloggaren Jim Dalrymple. På sin webbplats The Loop beskriver han #Apple Music som "en mardröm" och meddelar att han avslutar tjänsten för att återgå till Spotify. Han skriver:

"Jag hade höga förhoppningar på Apple Music. Jag ville verkligen att det skulle fungera och bli min standardtjänst för strömmande musik, men efter problemen jag haft de senaste veckorna stänger jag av den helt och hållet."

Jim Dalrymple upplever bland annat problem med att lägga till album till "Min Musik", där Apple Music ofta tycks låta bli att lägga till låtar om de redan finns på andra album. Dessutom försvinner låtar ibland, även efter att de lagts till i biblioteket. Dalrymple har även problem med att några låtar läggs till dubbelt på ett album.

Förutom detta synkroniserar Apple Music inte tillförlitligt mellan enheter, vilket till slut fick Dalrymple att stänga av tjänsten. Det sista svidande nederlaget kom när ungefär 4 700 låtar som Dalrymple importerat från cd-skivor försvann från biblioteket. Sammanfattningsvis får Apple Music knappast någon rekommendation från en av de mest profilerade Apple-tyckarna på nätet:

"Jag anförtrodde min data åt Apple, och de misslyckades. Jag misslyckades också genom att inte göra en backup av mitt bibliotek innan jag installerade Apple Music. Jag kommer inte att göra om något av de misstagen."

Kommentarer
68 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.