Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple köper stort landområde

Apple expanderar kraftigt i Kalifornien, och både köper mark och hyr flera stora kontorslokaler.

Apple expanderar kraftigt och bygger inte bara nya datacenter i olika delar av världen och ett nytt huvudkontor i Cupertino. Nu har företaget köpt upp ett stort landområde på 43 tunnland, motsvarande 174 000 kvadratmeter eller ungefär en yta motsvarande 30 fotbollsplaner. Detta rapporterar Silicon Valley Business Journal.

Området ligger i norra San Jose, nära flygplatsen San Jose International Airport som är den tredje största i San Francisco-området. Det är heller inte särskilt lång väg från Apples framtida högkvarter Campus 2.

För en månad sedan hyrde Apple också en kontorsbyggnad alldeles bredvid landområdet de nu köper. Lokalen är på närmare 27 000 kvadratmeter. Apples planer för marken är inte avslöjade, men det köpta området är godkänt för att bygga nya kontorslokaler på upp till 260 000 kvadratmeter. Det är lika mycket lokalyta som Campus 2 kommer att få.

Men Apple verkar också förbereda verksamhet inne i centrala San Francisco. Förra månaden hyrde Apple också en stor kontorslokal i staden på 7 000 kvadratmeter, rapporterar San Francisco Business Times.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.