Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple håller event 9 september

Apple håller ett mediaevent den 9 september i år där de kommer att visa upp nya Iphone-modeller och andra nyheter, enligt en rapport.

Att Apple kommer att släppa nya Iphone-modeller under hösten får betraktas som något vi kan anta, och traditionellt sker dessa lanseringar i september. Enligt John Paczkowski på Buzzfeed är det magiska datumet detta år 9 september, alltså exakt samma datum som förra året när Apple visade upp Iphone 6, Iphone 6 Plus, betalsystemet Apple Pay och gav världen en första glimt av Apple Watch.

Denna gång väntas Apple uppdatera Iphone-sortimentet med #Iphone 6S och Iphone 6S Plus, och kommer enligt rykten också lansera en länge efterlängtad ny modell av #Apple TV.

Enligt rapporten kommer Apple också ta tillfället i akt att visa upp nya Ipad-modeller, något som de senaste åren annars har skett under ett eget event i oktober. Huruvida en större så kallad Ipad Pro kommer att visas upp beskrivs som osäkert.

Paczkowski lyckades förra året pricka in datumet för Apples september-event i god tid innan, så det är sannolikt att uppgifterna stämmer även i år. Om så är fallet bör Apple skicka ut inbjudningar till press och andra utvalda gäster ungefär en och en halv vecka i förväg.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.