Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Succé för Dr Dres nya album

Apple-anställde Dr Dres första nya album på femton år har blivit en stor succé efter en vecka på företagets musiktjänst.

Nyligen skrev 99mac om att hiphop-artisten och numera Apple-anställde Dr Dre skulle släppa ett nytt album, sitt första på femton år. Nu har Compton A Soundtrack funnits tillgängligt på Apples musiktjänster en vecka, och har fått en stark öppning.

Albumet har strömmats tjugofem miljoner gånger på #Apple Music, och dessutom sålts nästan en halv miljon gånger genom Itunes Store. Detta rapporterar New York Times, som också skriver att detta kommer att säkra Dr Dre en andraplats på Billboards topplista för veckan.

Tidigare den här månaden meddelade Apple-chefen Eddy Cue att Apple Music på en månad hade lockat elva miljoner användare att påbörja sin gratis provperiod på tjänsten. Analytikern Russ Crupnick på Musicwatch säger:

"Elva miljonerär inte dåligt. Men det är inte ett spektakulärt nummer om du tänker på det stora antal Apple-användare som finns världen över."

Eldprovet för Apple Music blir dock när de första användares provperioder går ut och tjänsten börjar kosta pengar. Apples har precis inlett en marknadsföringskampanj för Apple Music med tre nya reklamfilmer som figurerar bland annat artisterna Kygo och James Bay. Exklusivt innehåll som Dr Dres nya album kan också bli en faktor för att locka användare.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.