Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Youtube tar upp kampen mot Twitch

Youtube satsar på datorspel med en ny tjänst som ska konkurrera med Twitch om livesända spelsessioner och videor.

I maj förra året ryktades det att #Youtube var på väg att köpa upp tjänsten Twitch, som strömmar tv– och datorspel över nätet och låter användare ladda upp egna spelvideor. I augusti blev det istället Amazon som lade beslag på Twitch för motsvarande 6,7 miljarder kronor.

Nu vill Youtube dock utmana Twitch med en egen liknande tjänst kallad Youtube Gaming. Den nya tjänsten kommer till att börja med att dyka upp i Storbritannien och USA och siktar på att bli spelares självklara mötesplats. Produktansvarige Alan Joyce skriver i ett blogginlägg:

– Youtube Gaming är byggd för att handla om dina favoritspel och spelare, med mer videor än någon annanstans. Från "Asteroids" till "Zelda", mer än 25 000 spel kommer att ha sina egna sidor, ett enda ställe för alla de bästa videoklippen och liveströmmar om just det spelet. Du kommer också hitta kanaler från en bred samling spelutgivare och Youtube-kreatörer.

Spelströmmar har på senare år blivit en allt större verksamhet. Twitch har enligt egna uppgifter över 43 miljoner besök varje månad, och även på vanliga Youtube finns redan en riklig mängd videos med spelinriktning. En av de mest framgångsrika profilerna är svenska Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie, vars Youtube-kanal har över 35 miljoner prenumeranter.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.