Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ellie Goulding och fler till Apple Music Festival

Ännu fler artister är nu klara för Apple Music Festival som pågår i slutet av september i London, och kan ses genom Apples enheter.

Apple har tillkännagivit fler artister till årets upplaga av det som tidigare hette Itunes Music Festival, men som numera går under namnet #Apple Music Festival. Musikfesten i London får besök av Carrie Underwood, Mumford & Sons, Ellie Goulding, Lion Babe, Jack Garrat och NAO. Festivalen pågår i tio dagar.

Eddy Cue är Apples vice VD för internetmjukvara och internettjänster, och säger i ett pressmeddelande att festivalen i år också kommer att kopplas till radiostationen Beats 1 och funktionen Connect:

"Vi ville göra något alldeles extra för alla musikfantaster i år. Apple Music Festival är som en greatest hits-samling med tio otroliga kvällar fyllda av världens bästa artister som uppträder live och interagerar direkt med sina fans på Connect och Beats 1."

Apple Music Festival kan följas genom Iphone, Ipad, Apple TV eller Itunes i en Mac. Klara artister sedan tidigare är Take That, One Direction, Little Mix, The Weeknd, The Chemical Brothers, Disclosure, Pharrell Williams, Leon Bridges, Florence + The Machine och James Bay.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.