Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Eftersnack med 99mac

Det är dagen efter Apples Iphone 6S-event och det finns mycket att prata om. Nästan direkt från studion kommer här eftersnacket med redaktionen.

Apple hann med mycket under onsdagens event. Apples vd Tim Cook började kvällen med att utöka kollektionen av smarta klockor med nya färger och armband. Ryktena om en större Ipad visade sig vara sanna, nu finns Ipad Pro och samtidigt kommer också Ipad Mini 4.

En mycket efterlängtad uppdatering av Apple TV fick vi också. Ny fjärrkontroll och röststyrning är några av nyheterna, men det allra viktigaste är att enheten får en egen App Store.

Eventet avrundades med det enda vi var helt säkra på på förhand, nya Iphone-modeller. Iphone 6 och 6 Plus ersätts av Iphone 6S och 6S Plus med 3D Touch, ny processor, bättre kameror och ny generation Touch ID. En helt ny färg erbjuds också, utöver guld, silver och rymdgrått finns nu också rosa guld.

Datum att spara i kalendern:

  • 16 september kommer IOS 9 och Watch OS 2

  • 30 september kommer OS X El Capitan

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.