Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Videokonferens på hög höjd

Hur livar man bäst upp en långtråkig flygresa mellan München och San Francisco på bästa sätt? Just det, med hjälp av en PowerBook 17", iChat AV samt en iSight. Det var precis med hjälp av denna utrustning som Apples Eric Zelenka genomförde den första(?) kommersiella videokonferensen från en Boeing 777 på närmare 11 000 meters höjd. Uppkopplingen skedde via Lufthansas nya trådlösa bredbandsuppkoppling som tillhandahålls på flygen över Atlanten. På andra sidan uppkopplingen fanns Kurt Knight, Appleanställd i Cupertino. "The video quality was great and scaled well all the way up to full screen," konstaterar Knight. Han fortsätter: "I think we made history as the first people to have an in-air video conference, not counting Air Force One or other ultra-expensive solutions. Very, very cool."

Hela äventyret finns att beskåda här.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.