Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #110: Featuring Lisa Medin

Den här veckan gästar serietecknaren Lisa Medin och pratar med Ida och Jakob om den kreativa processen, arbetsflöden och ger viktiga tips för den som vill göra serier.

99mac:s #poddradio får celebert återbesök i studion. Serietecknaren och Mac-nörden Lisa Medin hälsar på för att prata arbetsflöden, mystiska omstarter och kommande ritplattor.

Sugen på att höra mer av Lisas röst? Hon är en av programledarna i podden Mangapatriarkatet som finns i Itunes. Vill ni lyssna på avsnittet om skräck som vi nämner i avsnittet ska ni leta upp avsnitt sex.

Mer om Lisa Medin hittar ni på hennes webbplats, och hon finns också på Twitter. Lisa Medins serie Människomaskinen går att läsa helt gratis genom Seriecentralen som ni hittar länkad nedan, och boken Medley: En ny våg finns att köpa som fysisk bok (köpställen).

Trevlig helg!

Avsnitt: Featuring Lisa Medin

Längd 01:19:59, filstorlek 73,22 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Namn
Seriecentralen
Plattform
IOS
Utvecklare
Egmont Karnan AB
Version
1.4
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Svenska, engelska
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.