Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mailbox läggs ned

Dropbox meddelar att den populära mejlklienten Mailbox kommer att läggas ned i början av nästa år.

För snart två år sedan skapade IOS-appen Mailbox stor uppståndelse. Utvecklarna införde en reservationskö som blivande användare fick ställa sig i innan de fick börja använda mejlklienten. Snart därefter köptes företaget upp av molntjänsten Dropbox, och appen släpptes också i en betaversion för Mac.

Något oväntat nås vi nu av beskedet att Mailbox kommer att läggas ned den 26 februari 2016. Utvecklarna förklarar varför med ett inlägg på appens webbplats. Ett mejl med samma information har också skickats ut till alla användare.

"Men medan vi fördjupat vårt fokus på samarbete, insåg vi att det bara finns så mycket ett e-postprogram kan göra för att i grunden åtgärda e-post. Vi har kommit att tro att det bästa sättet för oss att förbättra människors produktivitet framöver är att effektivisera de arbetsflöden som genererar så mycket e-post i första hand."

För att underlätta för användare att migrera till andra mejlklienter finns en FAQ med frågor och svar kring nedläggningen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.