Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper batteriskal för Iphone 6S

Nu finns det ett Apple-skal med inbyggt batteri för Iphone 6S och 6 utöver tidigare varianter av läder eller silikon.

Apple utökar sitt utbud av skyddsfodral för Iphone 6S och 6 med en ny variant med ett inbyggt batteri. Det nya skalet heter Smart Battery Case och ger upp till 25 timmars samtalstid.

Skalet säljs i två färger, grafitgrå och vitt och kostar 1 095 kronor. Insidan är fodrad med mikrofiber som skyddar telefonen och det finns en gångjärnsmekanism som gör det enkelt att ta på och av. Utsidan är av silikon.

Skalet och telefonen kan laddas samtidigt och fungerar tillsammans med Apples egna dockningstation. När skalet är på visas batteriets status på låsskärmen och i Notiscenter.

Iphone 6S

Iphone 6S + Smart Battery Case

Samtalstid

Upp till 14 timmar

Upp till 25 timmar

Surftid LTE

Upp till 10 timmar

Upp till 18 timmar

Videouppspelning

Upp till 11 timmar

Upp till 20 timmar

Ladda din iPhone och batteriskalet samtidigt, så får du längre batteritid – upp till 25 timmars samtalstid, upp till 18 timmars surftid via LTE och ännu längre ljud- och videouppspelning.* När Smart Battery Case är på visas batteriets status på den låsta skärmen samt i Notiscenter, så att du vet exakt hur mycket laddning du har kvar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
59 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.