Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple visar upp Apple Watch 2 i mars

Apple planerar enligt uppgift ett mediaevent i mars där företaget kan visa upp Apple Watch 2 och en ny Iphone med 4-tumsskärm.

Apple planerar att hålla ett mediaevent i mars 2016, och kommer att visa upp både en ny version av den smarta klockan #Apple Watch och en ny Iphone med 4-tumsskärm. Detta rapporterar välunderrättade Mark Gurman för 9to5mac.

Apples planer på en Apple Watch 2 har pågått sedan långt innan den första versionen lanserades, och enligt tidigare uppgifter kan nästa modell innehålla både kamera och egen anslutning till Wifi, liksom bättre batteritid. Klockan spås också få en uppsättning nya sensorer för till exempel sömn. Det är dock oklart om alla dessa funktioner kommer att visas upp i mars.

Inför lanseringen av Iphone 6S och Iphone 6S Plus i september ryktades det också om en #Iphone 6C som skulle vara en mindre modell med bildskärm på 4 tum och ersätta Iphone 5S. Det kom ingen då, men i linje med tidigare uppgifter ska en sådan nu visas upp i mars. Iphone 6C ska enligt rapporten vara utrustad med en A9-processor, men ha en kamera motsvarande förra årets Iphone-modeller.

I år höll Apple också ett event i mars, och visade då upp den första versionen av Apple Watch mer ingående liksom den nya bärbara datorn Macbook.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.