Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bang & Olufsen formar lyssnandet hemma

Med nya Beosund 35 fortsätter danska Bang Olufsen fortsätter att lansera estetiskt tilltalande högtalare som sätter ljudbilden i fokus.

#Bang & Olufsen är inte rädda för att låta sina högtalare ta plats i hemmet, som lyxiga möbler brukar göra. Priserna är också därefter, och med nya Beosound 35 fortsätter den danska ljudtillverkaren traditionen. Den långsmala högtalaren har ett rekommenderat pris på 21 995 kronor när den börjar säljas i april, men är också ett komplett musiksystem med typisk Bang & Olufsen-design.

Beosound 35 har ett karakteristiskt utseende med sina femsidiga och långsmala form. Ljudet ska kunna skickas ut i 180 graders vinkel och ge bra ljudbalans oavsett om högtalaren väggfästs på valfri höjd eller står på sitt stativ.

Högtalaren styrs via en beröringskänslig kant som sitter under en OLED-display. Den kan självklart också kontrolleras via Bang & Olufsens egna mobilapp, och har stöd för både Airplay, Bluetooth och direkt integrering med strömmande tjänster som Spotify och Deezer. Tillsammans med den nya högtalaren passar Bang & Olufsen under #CES i Las Vegas också på att tillkännage stöd för Google Cast.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.