Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsung lägger ner Milk Music

Samsung uppges vara på väg att lägga ner sin strömmande musiktjänst Milk Music, på grund av för låga intäkter och få användare.

99mac skrev nyligen om att mobiljätten Samsung är intresserade av att köpa den strömmande musiktjänsten Tidal, som ägs av artisten Jay-Z. Nu verkar det som att #Samsung troligtvis kommer att lägga ner sin befintliga tjänst Milk Music, som lanserades 2014. Samsung har dock till Variety tillbakavisat uppgifterna om att de planerar att köpa Tidal.

Milk Music påminner på många sätt om den konkurrerande tjänsten Pandora, och erbjuder sina användare "personliga radiostationer". Milk Music var från början exklusivt för vissa av Samsungs enheter, men går sedan en tid tillbaka att användas via webben. Samsung har dock inte släppt tjänsten för någon konkurrerande mobilplattform.

Källor uppger till Variety att Samsung vill "göra rent hus" med tjänsten på grund av låga intäkter och för få prenumeranter. Anställda på tjänsten har skurits ned kraftigt de senaste månaderna och många har flyttats till andra roller.

Vad gäller Tidal finns möjligheten att Samsung snarare än att köpa tjänsten inleder ett nära samarbete. Exempelvis skulle Tidal-appen kunna finnas förinstallerade i Samsungs mobiltelefoner. Samsung har tidigare haft liknande samarbeten med Amazon för e-böcker. Mobiljätten har också nyligen lanserat programmet "Made for Samsung" där appar från partners som CNN och Expedia erbjuds.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.