Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch 2 dyker upp på WWDC

En ny och tunnare modell av Apple Watch är på gång, och kan visas upp under WWDC i sommar enligt nya rapporter.

Ända sedan den första generationen av Apple Watch började säljas i april förra året har det cirkulerat många olika rykten om när nästa version kommer att dyka upp. Det blev som bekant ingen Apple Watch 2 under årets mars-event, men enligt Apple-analytikern Brian White kommer nästa utgåva av den smarta klockan inom 2–3 månader, skriver Macrumors.

White är för närvarande på resa i Kina, och hans information kommer därför troligtvis från komponenttillverkare i landet. Enligt honom kan Apple Watch 2 visas upp under utvecklarkonferensen #WWDC, som brukar gå av stapeln i juni. Apple har ännu inte tillkännagjort datumen för årets konferens, men veckan 13–17 juni är den mest troliga.

White tror också att den nya versionen av #Apple Watch blir mellan 20 och 40 procent tunnare jämfört med sin föregångare.

Brian White arbetar för tillfället på Wall Street-firman Drexel Hamilton. Han har tidigare spått Apples planer med varierande framgång. 2014 förutsåg han till exempel korrekt lanseringen av Iphone 6 i september det året. 2013 var han dock fel ute med sin prognos att Apple inom kort skulle släppa en 60 tums "iTV", något som diskuterades i avsnitt 26 av 99mac:s poddradio.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.