Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

3D-skrivaren M3D Micro lanseras i Sverige

3D-skrivaren M3D Micro finansierades via Kickstarter och blev en stor succé. Nu kommer skrivaren till Sverige via elektronikkedjan Kjell & Company.

3D-skrivare blir allt mer populära, och en av de mest uppmärksammade är den lilla och relativt billiga M3D Micro. Skrivaren finansierades via en framgångsrik kampanj på Kickstarter, och utmärker sig genom att vara liten, tyst och enkel att använda.

Nu kommer den "folkliga" 3D-skrivaren till Sverige genom elektronikkedjan Kjell & Company som blir exklusiv lanseringspartner. Från och med idag säljs M3D Micro i kedjans butiker och nätbutik till priset 3 999 kronor inklusive moms. Filament till skrivaren finns i tolv olika färger och kostar från 150 kronor.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.