Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SAS släpper Smart Pass-biljetter till Samsung Gear S2

Nu kan SAS-resenärer med Samsung Gear S2 använda klockan för att visa upp sina biljetter.

Sedan tidigare går det att ladda SAS-biljetter i Apple Watch och slippa hålla koll på någon papperslapp eller behöva ha mobilen redo vid kontroller på flygplatsen. Nu meddelar SAS att samma möjlighet kommer till #Samsungs smarta klocka Gear S2.

SAS kallar systemet för Smart Pass och innebär att användare kan ladda sina boardingkort i form av QR-koder i mobilen eller en smart klocka och läsa av koden vid exempelvis säkerhetskontrollen eller när det där dags att gå ombord på planet. Android-användare har sedan tidigare haft tillgång till SAS Smart Pass i mobilen, men nu kommer det även att fungera med Samsungs klocka.

– Jag tror de flesta av oss någon gång stått vid incheckningen med väskor i händerna och kämpat med att få fram mobilen eller pappersbiljetten ur innerfickan utan att sinka kön. Denna situation har vi nu tillsammans med SAS bidragit till en lösning på som vi hoppas ska göra resandet enklare och mindre stressigt, säger Adam Fors, nordisk marknadschef på Samsung i ett pressmeddelande.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.