Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Smidig lösning på trasslet med adaptrar

Företaget bakom Hyperdrive vill lösa alla dina adapterproblem som uppstår med nya Macbook Pro och Macbook.

När nya #Macbook Pro kom i oktober var det många som inte var helt nöjda med att alla portar blev ersatta med fyra stycken #USB Type-C portar (alternativt två stycken på 13 tumsmodellen utan Touch Bar). 99mac skrev en stor guide om USB Type-C för att försöka reda ut vad USB Type-C är och tipsa om bra adaptrar.

Nu har företaget Hyper by Sanho Corporation lagt upp en Kickstarter-kampanj för dockan Hyperdrive som använder två av Macbook Pro-datorns USB Type-C portar. Dockan är utrustad med portar för HDMI, Thunderbolt, vanlig USB Type-C, SD-minne, mikro SD och två USB 3.1 första generationen.

Genom att använda båda portarna går det att använda dockans alla portar samtidigt som du laddar datorn. Dockan kommer i två färger, silver och rymdgrå för att den ska smälta in så mycket som möjligt med din datorer.

Vi kan inte annat än att säga att det ser ut som en väldigt trevlig lösning på uppsjön adaptrar som finns till Macbook Pro och att vi hoppas att vi hinner med att själva kolla in Hyperdrive under CES som går av stapeln nu i veckan.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.