Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples nya Campus byggt i Minecraft

Minecraft-spelaren Alex Westerlund har gjort en exakt kopia av Apples nya huvudkontor i Cupertino som planeras stå klart under 2017.

#Apple har under många år jobbat på sitt rymdskeppslikande nya huvudkontor i Cupertino som beräknas stå klart under 2017. Nu har Minecraft-spelaren Alex Westerlund gjort en kopia av komplexet i spelet #Minecraft.

Än så länge har det enligt Westerlund tagit 232 timmar att komma dit han är nu, vilket han uppskattar som halvklart. Projektet har pågått under ett år och han har använt sig av ritningarna samt topografiska kartor över området för att kunna få en så korrekt kopia av originalet som möjligt. Westerlund skriver i ett inlägg på Planet Minecraft att han fick den galna idén att försöka bygga världens rundaste, ickelinjära campus i ett spel som är baserat på fyrkanter.

Hela skapelsen är gjord för hand av en person utan mods eller annat. Huvudbyggnaden består av 469 byggnadsblock från sida till sida. Enligt Westerlund är det en exakt kopia över komplexet, varje träd och buske är noga placerat för att efterlikna originalet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.