Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung Note 7 återupplivas

Samsungs omtalade mobil Galaxy Note 7 kommer tillbaka i en säkrare variant som ska säljas i Indien och Vietnam.

De som tror att historien om Samsung #Galaxy Note 7 är över efter att telefonerna återkallats och #Samsung listat ut vad om orsakade felet mistar sig. Nu väcks telefonen till liv igen.

Den uppger den koreanska webbplatsen Hankyung [Google-översatt från koreanska], som skriver att Samsung på nytt kommer släppa Note 7 med uppdaterade och mindre självantändande komponenter. Rapporten hänvisar till Samsung, som uppger att de kommer släppa en mobil med ett batteri som har en lägre batterikapacitet, från 3 500 mAh till 3 000-3 200 mAh.

Samsung kom i sin rapport fram till att det som orsakade de överhettade batterierna var kraftfulla batterier som hade för lite utrymme att naturligt expandera på. Samsung planerar att byta ut skalet men behålla innanmätet så intakt som möjligt.

Än så länge har Samsung åtgärdat 98 procent av de 3,16 miljoner enheter som såldes innan Note 7 återkallades. 200 000 av dessa enheter användes under testerna och Samsung beräknar att de totalt har 2,5 miljoner enheter kvar att åtgärda. De omgjorda Note 7-enheterna kommer främst säljas i Indien och Vietnam.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.