Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Site med Samplingar!

Tråden skapades och har fått 15 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Först ut är 2 SampleSets med trummor och percussions.
Producer sets från ?riktiga? musikproducenters egna arkiv som samarbetar med Precisionsound. Ljud som skall funka i en professionell musik produktion. Noga utvalt, redigerat och mappat.
Låter kanon bra!
Ta mig inte på orden nu utan lyssna på demo filerna och bilda en egen uppfattning.
Kolla även upp ?Upcoming? sektionen. De är mycket på gång upp de närmsta veckorna, så håll utkik.

mvh

www.precisionsound.net

Hrmpf!

Det kan säkert vara så att er sajt minsann är jättebra, men jag är lite skeptisk till den här sortens reklam i forum. Ett inlägg är väl okej om det är en ny sajt, men jag personligen vill inte se mer än så.

(Observera: det här är min personliga åsikt, inte något som 99musiks administratörer nödvändigtvis håller med om.)

Ok ursäkta. Är de bara dom stora "Corporate" bolagens nyheter som får dryftas? Ingen gnäller när någon berättar att Steinberg eller Native släppt något nytt... Vi är helt nystartade så folk känner inte till siten. Fast informationen måste kanske komma från någon annan än källan för att räknas kanske?
Nåväl...
Jag har cencurerat inlägget i allfall. Tog bort de där med "köp"...

mvh

lars

  • Oregistrerad
  • 2003-12-02 00:19

Får jag fråga om det finns en viss Pehr Bodell med i kulisserna bakom precisionsound?

Hmm, nej. Vad fick du de namnet ifrån?

  • Oregistrerad
  • 2003-12-02 00:39

Jo, jag fick det ifrån att jag vet att han och några till sysslar med ett liknande projekt som skall sjösättas inom kort. Så därför trodde jag det....

Ok. De var som tusan... Konkurrans

mvh

lars

  • Medlem
  • Huskvarna
  • 2003-12-02 01:17

Inget Akai-stuff...
Alla kör såndärn mjukvara nuförtiden tydligen...

  • Oregistrerad
  • 2003-12-02 01:45

Inte för att verka dryg eller så....men om ni behöver någon som programmerar lite schyssta demosar för att presentera samplingsplattorna så finns det nog en eller två på detta forum som kan hjälpa till.

Lars - du har en poäng i att vi utan betänkligheter tar upp storbolagens nyheter, men jag är lite orolig för att massa mer eller mindre seriösa bolag skulle få för sig att använda 99musik som reklamtavla.

Jag tycker det är okej att informera om man är öppen med att det rör sig om kommersiell verksamhet. Johan Antoni från Jam har skrivit inlägg här vilket jag tycker är helt okej.

Hoppas jag inte har skrämt bort dig helt!
(Och som sagt, det här är min personliga åsikt och inget officiellt.)

  • Medlem
  • 2003-12-02 09:26

precisionsound/lars: Som administrator för 99musik så reagerade jag också på det du skrev. Tog mig en funderare på varför, och kom fram till att det var skrivet på ett sätt som fick mig att associera till mirakelpiller/antiskallighetsmedel/billig viagra. Dvs, sättet som det framfördes på, i kombination med innehållet.

Hade det varit mer på formen "Hej, vi är ett nystartat bolag som säljer samplings-cds med inriktining på percussion..." så hade jag inte reagerat likadant.

Men! Välkommen att berätta mer om företaget, och era planer för framtiden, samt nya produkter! Vi är nyfikna, men har svårt för att smälta säljsnack.

Citat:

Vi är nyfikna, men har svårt för att smälta säljsnack

Instämmer. Och skillnaden mot storbolagsnyheterna är att det är vi själva som gör själva "rapporten" i dom fallen. Och tar ner det till en vettig nivå...

Man kanske skulle ha en särskild kategori, ikon eller prefix för sådant som är kommersiell info?

Det är bra att det finns, men det känns viktigt att särskilja från tyckande och diskuterande...

Jag lovar att skippa "säljarsnacket". Håller mig till att försöka informera lite mer neutralt bara. Och jag hoppas att ingen tar illa vid sig av de.
De är väldigt värdefull för mig och mina medarbetare att kunna nå ut i forum som detta. De är också bland er användarna av de ljud vi släpper finns så de känns konstig om man inte informerar när något nytt som kan intressera är tillgänligt.
När de gäller demo makeri så är de mycket troligt att jag frågar bland er om någon skulle ha lust att bidra. Just nu är de inte aktuellt, men de kan komma att bli inom en inte allt för lång framtid.

En liten uppmaning för er som orkar och vill;
Gå gärna in på feedback sidan www.precisionsound.net/feedback.htm
och skriv/fyll i formuläret. Önskemål är extremt värdefullt för oss.
All information som mailas in stannar hos precisionsound. De är frågor om vad ni använder för samplers (kryssrutor) och ett fält där ni kan skriva vad ni önskar i ljudväg.

mvh

lars

Feedback så här direkt: "coming" stavas bara med ett m.

Ska lyssna på demosarna, men jag vill gärna höra "riktiga" ljud, en 5-15 trumljud eller så, så att man kan avgöra hur de låter utan massa effekter, kompression och så vidare. Project SAM har tex en 40MB-demo/gratisvariant för en av deras skivor (för Gigastudio, men ändå).

Jag kan glädja P-Sound med att jag köpte era två trummpaket. Lyssnade på era demos å bestämde mej, dels tack vare att det var optimerat för battery. Har ej testat trummorna i skrivandets stund, men ljudet va ju helt ok! Synd att jag inte läste all info på hemsidan bara. De va jobbigt att ladda hem 25 megg med modem *Stööööön*

Ps. jag jobbar inte på ovan nämnda företag, detta är inte reklam

false messiah;

Trummorna du hör i demon låter exakt som i demon. De är treatade trummor. Ingen EQ ingen Compression är adderad i demosarna.
Hela idén med "Treated Drums" serien är att erbjuda proffsigt treatade trummor så som dom skruvas till av proffsen.. i en produktion.

Du blir alltså inte lurad av demosarna. De låter så här när du laddat upp Kittet i Battery eller annat program.

Tack för påpekande ang felstavningar.

mvh

lars

1
Bevaka tråden