Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bärbar musikmakapär

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Eskilstuna
  • 2004-04-08 16:58

enapa har blivit mer och mer sugen på nått litet,användbart och kul.... det är inte kinderägg jag tänker på, snarare själva leksaken.

Lite vad jag tänkt att den ska grejja: Sequensa,låta och den ska vara bärbar, gärna batteridriven för total rörelsefrihet. Det som verkar mest ball är något av Nanoloop och LSDJ till gameboy, det låter bra och är lätt tranporterat, och så är det hela "kitet" ..... men det är svårt att hitta dom.

Vad finns mer?? har sett pyttesequensers från Yamaha med dom verkar lite mer GM orienterade och låter nog "illa" på fel sätt.

Det finns ju hårdsequensers från 80talet i stora dröser, men hur kul/lättanvända är dom egentligen? det fodrar ju ochså nån synth/modul för oljudalstring.

Hur ska apan göra?

Är det någon som kutar runt med en liten studio på stan som kan ge mig tips?

Jag hade ett LSDJ, mycket roligt - fick dock sälja det, sett det till salu ett par gånger till avskyvärda priser (upp imot 2000:-) Själv köpte jag mitt helt nytt på Illegal inne på Söder, tror jag fick deras sista ex.

Men det programmet var riktigt grymt skoj, och jag var inne på LSDJ hemsida för ett par dagar sen och såg att dom ska börja trycka upp fler ex nu vilket gör att priset borde sjunka. men det var i först i Oktober eller nåt sånt jag tycker mig vilja minnas också.

  • Medlem
  • Eskilstuna
  • 2004-04-08 20:05

Det verkar nästan vara omöjligt att hitta GB-programmen, synd att dom inte tillverkas längre..... jo just det lsdj kommer tilbaka i slutet av året.

Yamaha SU200 - Kan den vara nånting? phrasesampler kallas den, det ser ut som en stepSequenser men hur pass mkt kan man göra med den?

  • Oregistrerad
  • 2004-04-08 23:14
Ursprungligen av enapa:

Yamaha SU200 - Kan den vara nånting? phrasesampler kallas den, det ser ut som en stepSequenser men hur pass mkt kan man göra med den?

http://www.yamahasynth.com/products/su10/index.html - Yamaha SU10 - lillebror
http://www.yamahasynth.com/products/su700/index.html - Yamaha SU700 - Storebror!

...dock inget om mellansyskonet!

Diverse gammalt Yamaha: http://www.yamahasynth.com/products/classic_corner.html

  • Oregistrerad
  • 2004-04-08 22:02

Köp en iPod!!! Åkk bli KUNG of the BLÅKK!!!

QY70/QY100 är annars rätt ok leksaker..

1
Bevaka tråden