Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Märklig policy hos Arturia...

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Laddade hem en demo av deras Prophet-klon häromdan. Nåt snille där har kommit på att man måste ha ett hårdvarulås för att installera demon. Inget problem, har ett lås som hör till SX2. Dessvärre visar det sig att klonen är ett G5-program och inte universal!
Det innebär att Propheten inte går att starta eftersom G5-program tydligen inte kan kommunicera riktigt med hårdvarulåset, SX2 går inte heller att starta pga. "Syncrosoft licence control - error". Puh, hur kan Arturia vara så osmarta att dom lanserar ett icke-universal program flera månader efter att Intel-Macarna släppts?

"Puh, hur kan Arturia vara så osmarta att dom lanserar ett icke-universal program flera månader efter att Intel-Macarna släppts?"

Prestanda är väl det troligaste skälet.

Ursprungligen av Volantiz:

"Puh, hur kan Arturia vara så osmarta att dom lanserar ett icke-universal program flera månader efter att Intel-Macarna släppts?"

Prestanda är väl det troligaste skälet.

Men universal-programmen har ju synnerligen fina prestanda, åtminstone de (få) jag har testat. Eller funkar universal "sådär" på en PPC-dator?

Det är ju få bolag som släppt intelversioner än så länge (Ableton, Apple, Audio damage, ett par små pluggsnickrare) så man ska nog inte vara så förvånad över att Arturia inte har UB-versioner än.

Enligt en ganska så säker källa så är just prestanda ett klart märkbart problem. Teoretiskt sett så fungerar UB jättebra.. men tydligen inte riktigt i praktiken idag. Det beror kanske delvis på att apple är lite efter med kompilatoruppdateringarna. Jag har tyvärr inte haft tid att testa själv än.. men snart så.

1
Bevaka tråden