Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skadad fil? (Uh-oh)

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej igen. Sedan min tidigare visit här har min iPod gnidit på, dock med resets gång på gång. Igår kväll började den strejka helt när jag lade in ny musik. Vissa låtar hade ett grått utropstecken vid sidan om och de hackade eller hoppade vidare hela tiden. (I iTunes, då)

När jag provade att stoppa in och ut iPoden i datorn dök denna ruta upp.
http://img.photobucket.com/albums/v622/kebabkatt/skadad1.jpg

Det ser inte bra ut i mina ögon. Men iPoden har tydligen inte förlorat någon data som man kan se på denna bild (2). Och av någon anledning är Podens 'namn' skrivet i versaler samt spellistorna obefintliga som i något sorts grönsakstillstånd (1).
http://img.photobucket.com/albums/v622/kebabkatt/feyl.jpg

Det kan tilläggas att varje gång jag resetar iPoden får jag välja språk igen och alla inställningar är som vid första gången jag startade den. Går man in på spellistor finns där endast On-The-Go och inget mer.

Jag är rädd för att den börjar sjunga på sista refrängen. Stort tack på förhand till den som vet om det går att ordna och i sådana fall hur man gör det.:(

Äsch, nu försvann all musik från den då den gick ned från 8GB till 176MB. Är det någon idé att formatera om den (dvs högerklicka på ikonen i Den här datorn och formatera därifrån)?

Kör Apples återställare.
Restoring iPod to factory settings

1
Bevaka tråden