Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Behöver man fodral till nya iPod Nano?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej iPodvänner.

Jag funderar på att införskaffa en Nano, den nya modellen är ju av aluminium och bör vara mer reptålig än den förra. Innebär detta att man kan använda den utan extra fodral om man är relativt försiktig med den? Vilka erfarenheter har ni?

mvh, Niclas

  • Medlem
  • 2007-01-05 15:20

Jag har den nya nano G2 och jag rekomenderar skydd för säkerhetsskull....aluminiumen kan också repas....min har gjort det längst ner..som ett hack... Men de är KLART mycket tåligare än första generationen..

Krams

  • Oregistrerad
  • 2007-01-05 18:46

Jag änvänder inget fodral, har den bara i fickan, och har varit rätt så försiktig med min Nano G2 och har knappt några repor. De enda reporna är från en gång när jag tappade den samt några repor min kompis har gjort. Självklart är det bättre med fodral, men iPoden klarar sig också ganska bra utan.

Tack för svar!

Det blir nog ändå att jag köper ett fodral av något slag till, "IS" verkar trevligt värre då man slipper böket med att trilskas med att plocka i och ur ipod och så..
Någon som har erfarenhet av montering av "IS" på ipod nano? Såg att den är lite annorlunda jämfört med på Video-modellen i och med att den "går runt" hela spelaren.

ShieldZone - Home of the iPod Screen Protector: Add Item

Jorå! Skaffade "IS" till min nya Nano. Hade till den gamla också. Tycker faktiskt att den var lite enklare att applicera. Kan ju varit för att jag gjort det förut iofs. Det blir dock en större skillnad i utseende än vad det blev på 1 g'n. Det mattsvarta i ytan försvinner ju, och ´faktiskt så blev min tidigare svarta 8 GB lite smått grönaktig med shielden på. Dock ej clickwheel eller valknapp.

Den kan glipa, typ 1 mm, på baksidan, men är knappast något som stör, förutom mig då kanske

1
Bevaka tråden